Kontakt

Kontaktformular

 
 
 
 

GDPR - Persondataforordning.

REJSEKONTORET v/Ulla Møller Andersen

Lammestrupvej 33A, 4140 Borup

Tel.  +45 58 84 12 34

Fax.  +45 58 84 12 35

rejsekontoret

Personoplysninger - GDPR EU Persondataforordning pr. 25. maj 2018

Personlige oplysninger, som Rejsekontoret modtager via hjemmesiden, pr e-mail eller pr telefon, videregives ikke til tredjepart, benyttes ejheller i reklameøjemed. Oplysningerne behandles med fuld diskretion og anvendes kun til de aftalte formål, ved bestilling af flyrejse, hotelophold eller billeje. Rejsekontoret opbevarer kun data efter aftale, og passagerdetaljer som navn og bonuskort opbevares med kun adgang for én bruger.

I overensstemmelse med IATA Resolution 830D indsættes i flybookingen den rejsendes kontaktdetaljer, dvs. e-mailadresse og mobilnummer. De gemmes i flybookingen kun i forbindelse med afvikling af rejsen, og benyttes kun til at komme i kontakt med de rejsende i tilfælde af forsinkelse, aflysning, angivelse af nyt gate-nummer, osv.

Detaljerne benyttes ikke i reklameøjemed og slettes efter endt rejse.


På BOOK SELV funktionen bliver der ved bestilling gemt personoplysninger i forbindelse med billetkøb, men navne, e-mailadresse m.m. gemmes kun til rejsen er afviklet. Dataene gemmes ikke i markedsføringsøjemed og videregives ikke til tredjepart. 

Link til Ticket2Travel og Billetkontorets PERSONDATA: https://www.billetkontoret.dk/persondata 


Vælger du at hente luffartsselskabernes Apps, accepterer du deres betingelser.


Send ALDRIG kreditkortoplysninger, pasnumre eller lign. i kontaktformularen. Ring til RejseKontoret for nærmere aftale.


redigeret 24. august 2020