Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriets hjemmeside viser vigtige informationer for alle rejsende.

 

 

Rejser du til USA, Canada eller Australien?

Til bl.a. disse tre lande kan du elektronisk søge forhåndsgodkendelse for indrejse, hvis dit ophold er for turist-, familie- eller forretningsbesøg og under et vist antal måneder. Det koster et mindre gebyr, og det er vigtigt at benytte de korrekte links til de tre landes indrejsemyndigheders officielle og sikrede hjemmesider.

 

 

Der er dog undtagelser, hvor visum skal ansøges:

 

USA har pr. 21. januar 2016 indført nye regler for indrejse for rejsende, der har været i Irak, Iran Syrien og Etiopien eller har dobbelt statsborgerskab i f.eks. Danmark og et af de nævnte fire lande.

 

 

Disse nugældende officielle links kan kopieres over i et browservindue eller klik på dem her:

 

ESTA Forhåndsgodkendelse for indrejse til USA

 

eTA Forhåndsgodkendelse for indrejse til CANADA

 

ETA Forhåndsgodkendelse for indrejse til AUSTRALIEN

 

Købes rejsen hos Rejsekontoret, hjælper vi gerne.

 

VIGTIGT: Lad være med at "Google" ESTA/eTA/ETA - med 99% sandsynlighed dukker nogle hjemmesider op, som ingen autoritet har og som opkræver alt for meget for din indrejsegodkendelse. Ydermere kommer dine personlige data og kreditkortoplysninger i de forkerte hænder. Vær opmærksom og sørg for at sikre dig sidens autenticitet og sikkerhed.

 

Rejsekontoret tager forbehold for de ovenfor viste links. De bliver ændret af og til, og vi gør vores bedste for at følge med ændringerne. - Opdateret 2. Februar 2016

 

Vaccinationer

Forberedelse er en god ting; pas på dit helbred, sæt dig ind i anbefalede vaccinationer. Rejseklinikken i Charlottenlund, tilbyder gratis professionel rådgivning og 10 % rabat på vaccinationer grundet vores aftale.

(Medlemmer af sygeforsikringen "Danmark" refunderes yderligere 50 % af udgiften til vaccination.)

Bestil tid direkte på www.rejseklinikken.dk eller ring til Rejseklinikken på +45 39 63 01 15.

 

Sikker Vaccination samarbejder med udvalgte apoteker i Danmark, med uddannede og certificerede vaccinatører. Godkendt af Sundhedsstyrelsen. Som kunde hos Rejsekontoret får du 10% rabat

Rejsekontoret - 4140 Borup - Danmark - Tel. +45 58 84 12 34 - info@rejsekontoret.dk